Café Rose

Vi tilbyder kurser, holdtræning og drop-in aktiviteter med udgangspunkt i at inspirere dig til en sundere livsstil og at hjælpe dig til løsninger af hverdagens udfordringer. Vi støtter dig i din recovery og tilbyder at være dit faste holdepunkt i livet.

Se en lille film om Café Rose

Video Url

Café Rose ligger i Københavns Sydhavn, tæt ved Valbyparken og det pulserende liv i bydelen. ”Fælles – men ikke ens” er vores mundheld. I cafeen serverer vi lækker, sund og økologisk mad for enhver smag.

Aktiviteter i Café Rose

Vi tilbyder både kurser og drop-in aktiviteter. Kurserne er af længere varighed og formålet er at skabe sammenhæng. Vores drop-in aktiviteter er mere uforpligtende, dog kan de også medvirke til at skabe bedre og større sammenhæng, når livet er lidt for krøllet.

Nogle af vores aktiviteter, foredrag og forløb arrangeres i samarbejde med Kompasset og Peer2Peer Kompasset, hvor du fx kan blive frivillig og hjælpe andre i deres recovery. Du kan også komme i praktik eller planlægge et ressourceforløb hos Peer2Peer. Læs mere på Kompassets hjemmeside.

Du har mulighed for at spise varm mad hos os tre gange om ugen. Du kan enten deltage i fællesspisning eller du kan tage maden med dig hjem. Menu og hvornår fremgår af vores Facebookside og i cafeen. Du kan også være med til at tilberede maden. Alt dette fremgår af vores ugeskema.

Vores anmeldelser på Google er gode.

Du er altid velkommen til at komme forbi og hilse på os. Du kan også ringe eller skrive. Hver torsdag kl. 13.00-14.00 har vi intro med fælles rundvisning, og mulighed for at høre mere om aktiviteter og cafe.

Kontakt os

Café Rose

Café Rose

Hammelstrupvej 6-8

2450 København SV

Du er altid velkommen til at komme forbi og hilse på os. Du kan også ringe eller skrive. 

Hver torsdag kl. 13.00-14.00 har vi intro med fælles rundvisning og mulighed for at høre mere om aktiviteter og cafe.

 

Har du akut brug for hjælp uden for vores åbningstid, så kontakt Akuttilbuddet, som har døgnåbent.

 

Christine Windfeld Rasmussen

Christine Windfeld Rasmussen

Konstitueret tilbudsleder