Thorupgården

På Thorupgården arbejder vi med afsæt i tre specialiserede områder for borgere, der henholdsvis er mellem 18 og 35 år, borgere med dobbeltproblematikker og borgere over 35 år.

Hverdagen på Thorupgården

På Thorupgården lægger vi vægt på menneskelig indlevelse, fagligt engagement og kollegial sparring. Vi er optagede af at inddrage dig som beboer og dit netværk i målet om at fremme samarbejdet om at finde de bedste løsninger for lige præcis dig. Det gælder for alle borgere, at vi er ekspert i eget liv. Det respekterer vi og samarbejder med den enkelte ud fra. 

Fagligt fokus

Vi arbejder recoveryorienteret inden for en rehabiliterende ramme. Det betyder, at vi først og fremmest tager afsæt i de enkelte menneskes ønsker og forudsætninger for hverdagen. Det er vigtigt for os, at du som beboer på Thorupgården oplever dig forbundet til både noget og nogen.

Vi understøtter den enkelte i at finde håb, udvikle potentialer og danne (eller gendanne) en positiv identitet.

Vores pædagogiske praksis giver kun mening, når du som beboer oplever en meningsfuld hverdag, hvor du selv sætter kurs og retning for dit eget liv. På samme måde insisterer vi på, at vores arbejde skal afstedkomme handlemuligheder for dig som beboer, så du kan gennemleve din recoveryproces – med eller uden symptomer.

På Thorupgården er der personale hele døgnet. Vi har en cafe med aktiviteter af forskellig art og et køkken/kantine, hvor der kan tilvælges tre daglige måltider mad.

Thorupgårdens målgruppe

Målgruppen er borgeren i alderen 18-85 år, som er henvist efter servicelovens § 107 og § 108

Kontakt os

Thorupgården

Thorupgården

Thorupsgade 8

2200 København N

Telefonnumre til Thorupgårdens etager

1. sal: 21 79 01 18

2. sal: 21 79 24 07

3. sal: 21 78 42 40

4. sal: 29 63 94 41

Linda Øvig Bjerg

Linda Øvig Bjerg

Tilbudsleder

Sune Leth Andersen

Sune Leth Andersen

Tværgående afdelingsleder & leder for nattevagterne

Monika Mazurek

Monika Mazurek

Afdelingsleder 1. sal

Maria Rud Rasmussen

Maria Rud Rasmussen

Afdelingsleder 2. sal

Karina Myatt

Karina Myatt

Afdelingsleder 3. sal

Winni Therling Macioci

Winni Therling Macioci

Afdelingsleder 4. sal

Rundvisning på Thorupgården første mandag i hver måned

Den første mandag i hver måned kan du blive vist rundt på Thorupgården. Rundvisningen starter i Thorupgårdens foyer klokken 10.30 og varer cirka en time. Du er velkommen til at møde uanmeldt op.

Rundvisning på Thorupgården på andre dage

Hvis den første mandag i måneden er en helligdag, eller hvis du har behov for, at rundvisning foregår på en anden dag i øvrigt, kan du ringe til tværgående afdelingsleder Sune Andersen på 23 10 70 74 og aftale et tidspunkt for en rundvisning.