Thorupgården
Hverdagen på Thorupgården
På Thorupgården lægger vi vægt på menneskelig indlevelse, fagligt engagement og kollegial sparring. Vi er optagede af at inddrage dig som beboer og dit netværk i målet om at fremme samarbejdet om at finde de bedste løsninger for lige præcis dig. Det gælder for alle borgere, at vi er ekspert i eget liv. Det respekterer vi og samarbejder med den enkelte ud fra.
Fagligt fokus
Vi arbejder recoveryorienteret inden for en rehabiliterende ramme. Det betyder, at vi først og fremmest tager afsæt i de enkelte menneskes ønsker og forudsætninger for hverdagen. Det er vigtigt for os, at du som beboer på Thorupgården oplever dig forbundet til både noget og nogen.
Vi understøtter den enkelte i at finde håb, udvikle potentialer og danne (eller gendanne) en positiv identitet.
Vores pædagogiske praksis giver kun mening, når du som beboer oplever en meningsfuld hverdag, hvor du selv sætter kurs og retning for dit eget liv. På samme måde insisterer vi på, at vores arbejde skal afstedkomme handlemuligheder for dig som beboer, så du kan gennemleve din recoveryproces – med eller uden symptomer.
På Thorupgården er der personale hele døgnet. Vi har en cafe med aktiviteter af forskellig art og et køkken/kantine, hvor der kan tilvælges tre daglige måltider mad.
Thorupgårdens målgruppe
Kontakt os
Thorupgården
Thorupgården
Thorupsgade 8
Linda Øvig Bjerg
Linda Øvig Bjerg
Tilbudsleder
Tina Kulmbak
Tina Kulmbak
Tværgående afdelingsleder
Monika Mazurek
Monika Mazurek
Afdelingsleder 1. sal
Maria Rud Rasmussen
Maria Rud Rasmussen
Afdelingsleder 2. sal
Karina Myatt
Karina Myatt
Afdelingsleder 3. sal
Winni Therling Macioci
Winni Therling Macioci
Afdelingsleder 4. sal
Sune Leth Andersen
Sune Leth Andersen
Leder for nattevagterne