Københavns Kommunes logo

Thorupgården

På Thorupgården arbejder vi med afsæt i tre specialiserede områder for borgere, der henholdsvis er mellem 18 og 35 år, borgere med dobbeltproblematikker og borgere over 35 år.

Hverdagen på Thorupgården

På Thorupgården lægger vi vægt på menneskelig indlevelse, fagligt engagement og kollegial sparring. Vi er optagede af at inddrage dig som beboer og dit netværk i målet om at fremme samarbejdet om at finde de bedste løsninger for lige præcis dig. Det gælder for alle borgere, at vi er ekspert i eget liv. Det respekterer vi og samarbejder med den enkelte ud fra. 

Fagligt fokus

Vi arbejder recoveryorienteret inden for en rehabiliterende ramme. Det betyder, at vi først og fremmest tager afsæt i de enkelte menneskes ønsker og forudsætninger for hverdagen. Det er vigtigt for os, at du som beboer på Thorupgården oplever dig forbundet til både noget og nogen.

Vi understøtter den enkelte i at finde håb, udvikle potentialer og danne (eller gendanne) en positiv identitet.

Vores pædagogiske praksis giver kun mening, når du som beboer oplever en meningsfuld hverdag, hvor du selv sætter kurs og retning for dit eget liv. På samme måde insisterer vi på, at vores arbejde skal afstedkomme handlemuligheder for dig som beboer, så du kan gennemleve din recoveryproces – med eller uden symptomer.

På Thorupgården er der personale hele døgnet. Vi har en cafe med aktiviteter af forskellig art og et køkken/kantine, hvor der kan tilvælges tre daglige måltider mad.

Kontakt os

Thorupgården

Thorupgården

Thorupsgade 8

2200 København N
Tilbudsleder Simon Østergaard

Tilbudsleder Simon Østergaard

Steffen Skjødt Lyngsø

Steffen Skjødt Lyngsø

Afdelingsleder Team Rus

Maria Rud Rasmussen

Maria Rud Rasmussen

Afdelingsleder Team Senior

Monika Mazurek

Monika Mazurek

Afdelingsleder Team Ung

Karina Myatt

Karina Myatt

Afdelingsleder Natbasen

Telefontid 22.30-07.00