Københavns Kommunes logo

Radisevej

Radisevej er et botilbud for psykisk sårbare borgere i alderen 18-25 år. Hos os vil du opleve engagerede og dygtige medarbejdere, som ønsker at samarbejde med dig om, hvordan vi bedst kan støtte dig i at få en god og meningsfuld hverdag.

Hverdagen på Radisevej

Når hoveddøren på Radisevej går op, og man bevæger sig op ad trapperne og passerer de hvide dører, bliver man mødt af et hjem, hvor unge mennesker bor og lever deres ungdomsliv i tæt relation til medarbejderne i huset. Ved første øjekast føles stedet måske lidt stort og uoverskueligt, men med tiden finder man ud af, at Radisevej er et hjertevarmt sted med masser af mulighed for socialt samvær, hygge, kreativitet og udfoldelse.

Hverdagen afhænger af hver enkel beboer, som har sin egen dagligdag både i og uden for huset. Om aftenen mødes mange i fællesstuen på første sal til aftensmad og derefter til hyggeligt samvær med masser af samtale, spil og fjernsyn. Nogle dage er stille og rolige, mens andre dage er det modsatte. Man ved aldrig præcist, hvad dagen kan bringe, men man ved, at her altid er en eller flere at tale med.

Kontaktpersonen som din samarbejdspartner

Sammenspillet mellem beboere og kontaktpersoner er essentielt i vores fælles udvikling hen imod et liv, der giver mening for den enkelte beboer. Til trods for, at psykiatriske diagnoser er en fællesnævner for de fleste af beboerne på Radisevej, er hver af en af os forskellige med subjektive ønsker, udfodringer og potentialer. Samarbejdet mellem kontaktperson og beboer er unikt og handler om, at vi sammen forsøger at skabe og finde den gode vej for beboernes individuelle recovery.

Du vil som beboer på Radisevej få tilrettelagt støtte ud fra netop dine ressourcer og behov, så du får mulighed for at udvikle, fastholde eller undgå tab af dine færdigheder. Det handler alt sammen om, at du bliver i stand til at leve et så selvstændigt og meningsfuldt hverdagsliv i din egen bolig som muligt.

kontakt os

Radisevej

Radisevej

Radisevej 6

2300 København S
Botilbudsleder Daryoush Moslehi

Botilbudsleder Daryoush Moslehi

Konstitueret afdelingsleder Mette Bjarnø

Konstitueret afdelingsleder Mette Bjarnø