Informationsbrev om status på genhusningen i Sydhavn

Her kan du læse seneste nyt om genhusningen af botilbuddet Sydhavn.

Kære beboere og pårørende i Sydhavn

Nu er det snart to år siden, at I flyttede fra Thorupsgade på Nørrebro til Thomas Koppels Allé i Sydhavn. Og det er vist ingen hemmelighed, at den seneste tid har været lidt af en venteperiode, hvor spørgsmålet om hvorvidt I kan blive i Sydhavnen eller skal tilbage på Thorupgårdens 4. sal har stået højt på dagsordenen. 

Det er helt forståeligt, at I har spurgt ind til det og været interesserede i at få afklaring på, om I skulle tilbage eller blive. Og derfor er det også ekstra glædeligt for os, at vi endelig kan give jer en udmelding 😊

Alle brikker er efterhånden ved at falde på plads, og lige nu ser det heldigvis ud til, at I med høj sandsynlighed kan blive boende i Sydhavnen. Det betyder naturligvis også, at alle de gode initiativer, I har gang i, både inde i huset, ude i jeres have og i lokalmiljøet forhåbentlig kan fortsætte.

Når vi alligevel ikke kan love jer med hundrede procents sikkerhed, at I kan blive boende, er det, fordi der stadig er nogle praktiske formalia, som mangler at falde helt på plads. Blandt andet skal Socialtilsynet godkende, at I fortsat kan bo i Sydhavnen.

I får naturligvis besked som tingene skrider frem i løbet af sommeren. Men som sagt er det vores klare forventning, at I kan blive boende!

Vi håber, at brevet her kan være med til at give lidt mere ro og afklaring.

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, må I selvfølgelig altid rette henvendelse til afdelingsleder Anne-Katrine eller botilbudsleder Jesper Harbo.

Alle gode hilsner

Ledelsen