Idrætsforeningen Kæmperne

Unik idrætsforening med mangfoldige tilbud i København, på Frederiksberg og i Kompasset.

Idrætsforeningen Kæmperne af 1998

IFK98 eller Kæmperne i daglig tale er en idrætsforening, som primært henvender sig til mennesker med psykiske og/eller sociale udfordringer eller sårbarheder. Medarbejdere, pårørende og venner må også gerne deltage i foreningens aktiviteter. Kæmperne er bydækkende (København og Frederiksberg) og kan derfor benytte de to kommuners idrætsfaciliteter - fx Nørrebrohallen, Vesterbro Svømmehal, Sundby Idrætspark, Dansekapellet, Mariendalshallen m.v. Nederst finder du IF Kæmpernes aktiviteter i Kompasset.

Fysiske og sociale aktiviteter

Foreningens mål er at øge medlemmernes fysiske og psykiske velvære, samt at medvirke til at skabe et socialt trygt og stabilt miljø ved at tilbyde forskellige idrætsaktiviteter i form af kvalificerede træningsaktiviteter, turneringer/stævner og andre idrætslige arrangementer. Der lægges vægt på det sportslige, men som i alle andre idrætsforeninger fylder sociale aktiviteter også. Der er mulighed for at møde andre medlemmer ved fx klubaftener, fester, skak- og fiskeklub og at deltage i arrangementer og rejser med andre idrætsforeninger. 
Aktiviteterne spænder bredt:

Varmtvandsgymnastik
Spinning
Fitness
Badminton
Svømning
Yoga
Fodbold
Floorball
Bordtennis
Boksefitness
Dansefitness
XL-gymnastik
Soft-gym
Mindfulness
Tai chi
Bowling
Cykelhold
Cirkeltræning

Et medlemskab koster 375 kr. for fem mdr. Der er rig mulighed for at teste en aktivitet af med et par gratis prøvetimer, før du melder dig ind. Udforsk mulighederne

IF Kæmperne på Facebook