Granvej

Granvej er et botilbud i Bagsværd for borgere med sindslidelse og brug af rusmidler. Vi samarbejder med borgeren om at få et godt liv ud fra egne ønsker og behov.

Hverdagen på Granvej

Botilbuddet består af 40 boliger fordelt i 2 sammenhængende huse i 2 afdelinger. Der er store fælles køkkenalrum og mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter på tilbuddet. 

De fysiske rammer på tilbuddet er blevet moderniseret i vinteren 2021, hvor 12 to -værelses lejligheder er med eget køkken og bad. I de øvrige boliger deles 2-3 beboere om toilet og bad:

  • Hus 7-8: 14 boliger, 2- 3 beboere deles om toilet & bad 
  • Hus 10-11: 14 boliger, 2-3 beboere deles om toilet & bad
  • Granvej 16-20: 12 selvstændige lejligheder
  • Hus 12: Aktivitetshus

Vi er beliggende i en stor park, tæt på Bagsværd Torv, S-togsstation og i gåafstand til naturskønne omgivelser som Bagsværd Sø og Bøndernes Hegn. 

Samarbejde og støtte

Vi samarbejder med dig om at leve et godt liv ud fra dine egne ønsker og behov i hverdagens praktiske gøremål. Det kan for eksempel være støtte til at komme ud af ensomhed, holde kontakten til familie og pårørende og at du får fulgt op på behandlingsindsatser med mere.

Du kan som beboer få indflydelse på fællesskabet ved at involvere dig i beboermøder og brugerråd.

Personale

Personalet hos os arbejder for at støtte dig i at få en aktiv og meningsfuld hverdag. Derfor har vi særlige aktivitetsmedarbejdere, og vi forventer som personale at være i daglig kontakt med dig.

Hos os er det vigtigt at skabe hjemlige rammer med tryghed. Derfor har vi også personale døgnet rundt, som du kan henvende dig til, når du har behov for det. Desuden samarbejder vi også med politiet om at forebygge kriminalitet. 

Granvejs målgruppe

Granvej er et botilbud til borgere med psykiske udfordringer og et samtidigt aktivt brug af rusmidler, der er henvist efter serviceloven § 108.

Til Granvejs naboer

Vi oplever sjældent, at vores beboere på botilbuddet generer andre borgere. Men skulle det ske, kan du/I til hver en tid kontakte os, så vi kan gribe ind. 

Tlf. Botilbudsleder Anne-Grethe Juhl: 21 46 59 38

Vi følger altid op

Vi følger altid op på upassende episoder med den enkelte borger og er løbende i dialog med vores beboere om den ”gode opførsel” samt et godt/trygt naboskab. Vi samarbejder med det lokale politi, som vi naturligvis tilkalder, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt os

Granvej

Granvej

Granvej 14

2880 Bagsværd

Anne-Grethe Højholdt Juhl

Anne-Grethe Højholdt Juhl

Tilbudsleder

Hamila Kazemighalah

Hamila Kazemighalah

Afdelingsleder

Michael Gørup Povlsen

Michael Gørup Povlsen

Afdelingsleder