Københavns Kommunes logo

Hornemanns Vænge

Botilbud til borgere med svære psykiske udfordringer som skizofreni og svære affektive forstyrrelser med tilbagevendende psykoser. Nogle af beboerne kan derudover have fysisk funktionsnedsættelse. Vi skaber et trygt hjem for borgerne.

Hverdagen på Hornemanns Vænge

På Botilbuddet Hornemanns Vænge har vi fokus på og møder det hele og individuelle menneske med egen livshistorie, ønsker og drømme. Vi er optagede af at arbejde passioneret og anerkendende med udvikling af den enkelte beboers ressourcer og kompetencer, samtidig med at vi hjælper, giver omsorg og kompenserer, når det er nødvendigt.

Beboerne kan føle sig trygge i hjemlige omgivelser, og da vi har fokus på at beboerne har en oplevelse af, at hver dag er værd at stå op til, har vi i 2020 et helt særligt øje for, at der er liv i huset og haven. Hver uge er der eksempelvis udendørs lettere motion/spil i haven, hygge ved drivhuset/bålpladsen og en udflugt i minibussen, ligesom der jævnligt er musikalsk underholdning og besøg af den lokale præst. Det giver mulighed for udvikling af venskaber og fællesskaber.

Selv om alle dage er forskellige – rolige som hektiske – så er værdigrundlaget med respekt, tillid og ligeværd altid omdrejningspunktet.

Kontakt os

Hornemanns Vænge

Hornemanns Vænge

Hornemanns Vænge 9

2500 Valby
Tilbudsleder Gitte Hesselvig

Tilbudsleder Gitte Hesselvig

Afdelingsleder Niclas Koefoed

Afdelingsleder Niclas Koefoed

Afdelingsleder Lone Nymark Hjulmand

Afdelingsleder Lone Nymark Hjulmand