Gloria Mediehus

Gloria er et medie- og aktivitetshus for psykisk sårbare borgere, som ønsker at prøve kræfter med journalistik og kommunikation.

Se en lille film om Gloria Mediehus

Video Url

Hverdagen i Gloria

Gloria Mediehus er et Mediehus i Socialpsykiatri København. Gloria udgiver hver måned et magasin, ugentlige podcasts og tv-udsendelser. Du kan finde alle Glorias seneste udgivelser her.

Gloria henvender sig til alle med interesse for socialpsykiatri, psykisk sårbarhed, rehabilitering og recovery.

Meningsfuld beskæftigelse

Gloria Mediehus understøtter den enkelte borgers recovery-proces ved at skabe en arbejdsidentitet hos den enkelte og skabe rammerne for meningsfuld beskæftigelse.

Vi producerer selv alt, lige fra idéplan til slutprodukt, som at skrive artikler, læse korrektur, tage fotos, lave interviews, layout, distribution, skyde video, redigere podcast, lyd og video.

Om redaktionen

I Gloria Mediehus deltager man i redaktionsmøder, har redaktionelle arbejdsopgaver, får sparring, journalistisk undervisning, deltager i kurser og er i et arbejdsmiljø, hvor opgaven er tydelig og der arbejdes med mål og understøttelse af den enkeltes recovery-proces.

Gloria Mediehus har en chefredaktør og tre redaktører i spidsen for de fire redaktioner.

Derudover består mediehuset af tre fastansatte førtidspensionister samt psykisk sårbare københavnere i forskellige forløb.

Info

Da deltagerne i de fire forløb (Podcast, Magasin, Tv og SoMe) har både deadlines og faste opgaver, som de arbejder med i tilbuddets åbningstid, er det ikke muligt at møde op uden en aftale med en af redaktørerne. Vi har rundvisning den første onsdag i måneden fra 10-11.00, af cirka 20 min. varighed per hold. Vi har to hold, der starter henholdsvis kl. 10 og 10.40.

Såfremt der er en ledig plads, så afholder vi altid en forventningssamtale med alle for at afklare motivation i forhold til et forløb hos Gloria Mediehus og for at finde det bedste match. 

Du er velkommen til at skrive eller ringe til en af de tre redaktører, der står klar til at svare på spørgsmål om de forløb vi tilbyder.  

Glorias målgruppe

Gloria Mediehus er et aktivitets- og samværstilbud for psykisk sårbare borgere over 18 år med bopæl i Københavns Kommune.
Vi arbejder ud fra servicelovens § 104

Kontakt os

Gloria Mediehus

Gloria Mediehus

Hørsholmsgade 20C, 1.

2200 København N

Åbningstider:

Mandag-fredag: klokken 9-15.

Besøg efter aftale. 

Helle Larsen

Helle Larsen

Tilbudsleder og chefredaktør

Adam Daniel Bach-Nielsen

Adam Daniel Bach-Nielsen

Redaktør på Podcast-redaktionen

Jonas Jyde Pedersen

Jonas Jyde Pedersen

Redaktør på TV-redaktionen samt Magasin-redaktionen

Henvendelser om praktik i Gloria Mediehus

Henvendelser om praktik i Gloria Mediehus

Drejer din henvendelse sig om praktik, kan du kontakte:

 

Adam på telefon: 40 32 63 94

Jonas på telefon: 29 46 68 50