Københavns Kommunes logo

Spørgsmål og retningslinjer i forhold til corona

Har du spørgsmål om corona, kan du kontakte ledelsen på tilbuddene. Se også nyeste retningslinjer i Københavns Kommune i forhold til corona.

COVID-19, vaccination, test mv. fylder fortsat meget i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi har stor forståelse for, at der som borger og pårørende kan opstå mange spørgsmål, der også kan resultere i usikkerhed og frustration over manglende svar.

Desværre er det langt fra alle spørgsmål, vi kan svare på. Det skyldes først og fremmest, at svarene beror på beslutninger, der er ude af Socialforvaltningens hænder og er op til national eller regional prioritering og planlægning. Dertil kommer, at billedet ændrer sig hele tiden i takt med nye retningslinjer, nye teststrategier, en genåbning af samfundet i etaper og justerede prioriteringer i den nationale vaccinationskalender.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at forvaltningen hele tiden arbejder hårdt på at finde svar på alle de uafklarede spørgsmål, der pt. er – og sikre, at forvaltningens målgrupper ikke bliver glemt.

Hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte ledelsen på dit eller din pårørendes tilbud eller område i forvaltningen.

Med venlig hilsen

Ledelsen i Borgercenter Voksne